NIMET PIZZERIA & LUNCHROOM

NIMET PIZZERIA & LUNCHROOM Pizzeria - Lunchroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 603 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Nimet Pizzeria & Lunchroom. Meer weten? Ontdek meer

14 aug 2022 om 20:37 Had 19.15 uur bedoeld, kwam om 19.00 uur. Kapsalon goede smaak, niet meer warm. Turkse pizza niet meer warm, deeg hard helaas, inhoud wel lekker. Salade goed. Bezorger stug, niet vriendelijk, wel fooi gegeven, nauwelijks bedankt.
11 aug 2022 om 17:02 had een duner schotel besteld maar was niet te eten was veelste vet en ik had extra knoflook saus besteld kreeg ik heel weinig saus voor mij de laatste keer nimet bestellen ik heb wel is nog lekkerder eten gegeten
9 aug 2022 om 7:33 De kapsalon was weer heerlijk, wat ons betreft de lekkerste in de omgeving. Bezorging sneller dan verwacht, gerecht was warm.
7 aug 2022 om 10:26 Bestel daar altijd alles maar deze keer waren de pizza's waardeloos , dikke bodem beetje bodem beleg daarop paar plakken ham en paar champignons meer niet. En ander pizza met zo alleen een andere.
1 aug 2022 om 22:14 Het eten was niet heel warm meer dat was jammer. En de knoflooksaus - er zit weinig saus in het potje- en we kregen maar een paar bakjes terwijl we meer meer personen waren dat was lastig verdelen. Voor de rest was de smaak goed!
30 jul 2022 om 20:04 Behalve de patat was de rest prima.
29 jul 2022 om 1:30 Het online betaken met Ideal ging niet. Wegens het moeten downloaden van een nieuwe app en die ook nog moeten scannen van dezelfde telefoon, dat gaat niet.
17 jul 2022 om 19:19 Het eten was weer oke. Helaas gooit de bezorger nog steeds liever de bon van zich af in plaats van deze bij de deur met het eten af te geven...
13 jul 2022 om 20:09 Döner schotels wat zeer slecht patat was koud en het Döner was ook koud en hart was niet te eten
4 jul 2022 om 9:04 Drama! ik raad het niet aan ! Opgewarmd eten Ik weet niet hoe vaak. Het was niet geschikt voor consumptie!
3 jun 2022 om 20:32 Lekker en goedkoop!
26 mei 2022 om 19:58 super snel en heel lekker