NIMET PIZZERIA & LUNCHROOM

NIMET PIZZERIA & LUNCHROOM Pizzeria - Lunchroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 397 beoordelingen
27 sep 2020 om 10:05 Het eten was oke. Wel te eten maar niet dat je denkt: Goh wat was dit lekker. Veeeel te weinig saus in het bakje, patat was koud en de patat in de kapsalon was heel taai. Leek wel te hard gebakken.
17 sep 2020 om 22:13 Helaas een beetje later dan verwacht (het was drukte werd verteld). Maar de Turkse pizza super verbrand! Hoe kun je zoiets nog inpakken en durven bezorgen? Ik heb foto's gemaakt en een klacht ingediend bij thuisbezorgd. Hopelijk een goede afhandeling.
12 sep 2020 om 19:45 Jammer genoeg viel het dit keer erg tegen.... eten was koud, saus bakjes waren amper gevuld & broodjes waren klef... jammer zijn normaal altijd erg tevreden....
8 sep 2020 om 19:13 Eten was top
16 aug 2020 om 22:45 Bezorging was netjes optijd. Maar het eten was zelf treurig. Zeer weinig saus en groente die niet fris smaakt,
15 aug 2020 om 21:31 Heerlijk gegeten, het wachten meer dan waard :)
9 aug 2020 om 9:36 Eten was niet lekker, ik had een kapsalon en een doner pizza, beide waren koud, pizza had een rare deeg structuur, alles was koud. Niet wat wij hadden verwacht. Tip een keer naar Rotterdam gaan en een echte kapsalon proeven. Bezorgen netjes op tijd
29 jul 2020 om 20:29 Pizza miste ingrediënten en was sompig / kapsalon had rauwe patat, viel erg tegen. Ter plaatse eten is verstandiger